Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 noiembrie 2011

Femeia FlutureVobis  suus:

O poveste isi  imparte  amintirea  peste alegorii temporico-acute


1.       AD NOCTIS:HARMONIUM
Vobis  suus:

O poveste isi  imparte  amintirea  peste alegorii temporice-acute


O camera labirintica plina de ganduri razlete, ici colo un grup de gandaci care marcheaza un moment crucial din exsitenta noastra si imprastie aroma palpainda a unui bec chior  si rece .Intunecare!?
Un pahar de bon-apetit isi spune povestea  pe o podea, sincronizand miscari oscilante ale sagetilor aprinse.Sunt omul desert, infinit, palid si lesnicios.Sunt aici!?Se ineaca in ceata  nocturnelor de mai peste  care Timpul si-a lasat marcile continue.Cum?!
In penumbra labirintica   fluturele  isi topeste aripile in vopsea, iar nuantele pamantului spala piatra sub care si-a ingropat inima. Un future cu aripi topite sub masca mucegaita a unor cai obscurante fara de care labirintul n-ar fi avut vreun rasunet. Venera adanc un imn hibernal catre Marduk. ……Marudk zeul sarpe a ucis inima.Viata devine o incantatie solemna , o pledoarie de sorginte oculta cu aripile galbene.Sufar cumplit!
E iarna, o iarna amorfa  a crizelor spasmodice. Isi aminteste vag de platosele prespalate ale propriilor iluzii armonice , molipsind sperante  printre  firele de lumina. A baut mult, prea mult….. Isi repeta  ca durerea pulseaza durere acolo la limita dintre agonie  si exaltare , un cadru atemporal si dezumanizant.  Naufragiile apartin dramei eternului feminin , un de facto temerar care alearga in semicerc dupa cadavrele iubirilor pierdute.Iubirea a murit, isi spuse.  A aprins doua lumanari: una pentru   AMOR ET VINCERE  si alta pentru Marduk. Rase amar in fata Pajului cretinat.Bestelita durere?!Pajul e mut si supus unei perpetue ceremonii de confesiune  in fata fluturelui.  O  ARS AMANDI  dincolo de de pleiadele de barbati nimfa, rastiganiti si goi la APUS.  A refacut  ARS AMANDI urmarind acelasi traseu  cu si despre amantii fara nume.  Este un DAEMON cu NUME SE FLUTURE! Monstrul sacru al Timpului  sopteste cuvinte anapoda , iar fluturele ingana  glasurile surdo-mute ale intunericului.Sferele infinitului servesc drept batai scurte ale inimii. Suferea cumplit .Depresia este o moarte ritualica a NEGARII DE SINE.DAEMONUL sunt eu, isi spuse.
Se lupta  cu ecourile infierate ale eu-lui .Ma ucide, incet dar sigur. Poarta sufletului s-a naruit  undeva , acolo intrun punct solidificat in care amantii isi spalau pacatele intre coapsele de fildes ale demonului. Gurile Haosului au secat din seva dulce –suava a tineretii.
Este un future –cimitir?!Poarta cu sine o cruce. Un fluture alb-verzui este o piatra funesta deasupra obsesiilor si fricii care au crescut odata cu ea. Nici macar acum, in pragul unui Timp cataleptic nu intelege ce se intampla. LABIRINT, ETERN LABIRINT …..

Bovenkant formulier

2.       ECHINOX
LABIRINTUL fluturelui  este un  alter ego al sufocarii de sine. NU POT?! Se va fi sufocat sub umbrele inspinate ale unor suspinate ganduri care isi zumzaie ecoul in pentagrama gandacilor.  Un fluture  si  o pantagrama de gandaci  isi varsa obsesiile prin transparenta paharelor umplute cu vodka….Pentagrama gandacilor-fluture  isi taraste clar-obscurul  peste fantezismul absolut al trupurilor ofilite. Si ochii goi decapiteaza tagma pietrei fluture.Dincolo de scaunele meditative :FEREASTRA. LABIRINTUL NOCTURN ISI DESCHIDE PORTILE SPRE LAGARUL  ARIPILOR
SUFOCAREA AMANTILOR FARA NUME!A prilejuit dezgustul , iar fluturele rage un somn etern: E MOARTEA SINELUI. S.P.Q.R.S TRONUL FLUTURELUI  este o fantoma vie?! Tacit?Quo vadis?Versatilitatea femeii fluture are o traiectorie bine definita  o descriere  emfatica a unui punct fix. Plangea!Eul este complet?!Becul paipaie  inca un soi de lumina translucida  in forma de unghiuri drepte. Linia unei femei fluture se distinge printre formele indefinite ale contemporaneitatii, ca un zbor peste aripi albastre.Sub piatra funerara un OPUS DEI cauta INIMA SCRUM.

3.       UT TEMPORIS  AETERNUM

Ploua.Fulturele este taciturn. Continua sa-si falfaie aripile in coltul ferestrei LABIRINT. La trecut femeia fluture isi panseaza usor ranile.Acum ea face o reverenta obscena  in fata Timpului.Horcaitul spasmelor ingana un atipit  fervent langa masa chinuitoare a efectelor de fond.
Vorbeste afectat despre ERA DIFORMA. Cuvintele sunt atarnate de aripile ei. Pentru o femeie fluture clariatea formelor este inexprimabila. Luciditatea este generata de interconexiune a milioanelor de femei fluture care isi zac existentele  printre barbatii nimfa .Ele isi ratacesc sufletele complete, mereu.Numai barbatii nimfa isi trag sevele din vioiciunea si patima femeilor fluture.
Un barbat nimfa tanjeste la prezent cu si despre femeia fluture. Ea clipeste rar si continua intinerariul : AMANTUL PERFECT ESTE UN BARBAT NIMFA FARA ARTIFICII URBANE .
Barbatul nimfa este SEPULCRAE MUNDI , dar femeia fluture nu stie de ce?! Ochii  femeii fluture sunt inghititi de pamantiul gandurilor anoste.Jocul numelor nu isi  cauta sensul pentru ca femeia fluture a uitat sa zboare. Se simte captiva in propriul cerc. A uitat sa zboare. Ingana parade zborurilor pentru ca ea nu are aripi. O pereche de aripi  marcheaza  o fascinatie continua pentru barbatul nimfa. Perspectivele se relaxeaza in bratele femeii fluture, iar obscenintatea  lor o fac sa sufere. Barbatul nimfa este un punct comun. Linia de start se desprinde usor  si voalat : femeia fluture.
LABIRINTUL  EXPRIMA TANDEMUL ETERN: FEMEIA FLUTURE-BARBATUL NIMFA. Legamantul este ancorat de franghia spanzurata de bec .Efectul este contrastant. Peste un timp femeia fluture va spune:NU
STOP!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu